Ετήσιος χορός – Κοπή Πίτας από τα Δελφίνια Βόλου
19/01/2018
ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ
03/10/2018

Συνεργασία με τον βρεφονηπιακό σταθμό ΦΩΓΗΝΕΑ

Ο Αθλητικός Όμιλος Δελφίνια Βόλου την περασμένη Πέμπτη 20/9 & Παρασκευή 21/9, φιλοξένησε στα μαθήματα του, τα παιδάκια του βρεφονηπιακού σταθμού «ΦΩΓΗΝΕΑ»!

Την Πέμπτη στο πρόγραμμα του baby swimming, μαζί με τα δελφινάκια του Ομίλου ενσωματώθηκαν κ οι μικροί κύριοι & οι μικρές κύριες του σταθμού!

Οι γονείς συνόδεψαν τα παιδάκια τους στο πρόγραμμα και με την επαγγελματική καθοδήγηση της προπονήτριας Κωνσταντίνας Δεληγιάννη, παίξανε με το νερό, κολυμπήσανε και δε διστάσανε να κάνουν και τα πρώτα τους μακροβούτια!!!

Ήταν μια ώρα όπου γονείς κ παιδιά περάσανε όμορφα μέσα από το παιχνίδι και τις βουτιές και γνωρίσανε από κοντά και τη βρεφική κολύμβηση!  

Την Παρασκευή 21/9, σειρά είχαν τα μεγαλύτερα παιδάκια ηλικίας 3,5 χρονών και άνω! Μόνα τους πια χωρίς τους γονείς τους μέσα στο νερό να τα συνοδεύουν, τα παιδάκια κάνανε μάθημα με τα υπόλοιπα δελφινάκια του Ομίλου συνοδευόμενα από τις προπονήτριες Κωνσταντίνα Δεληγιάννη κ Κατερίνα Κώστα!

Εξοικειώθηκαν με το νερό, κολυμπήσανε, κάνανε νέες φίλους και παίξανε όλοι μαζί σαν μια ομάδα!!!

Η υπεύθυνη του βρεφονηπιακού σταθμού κ.Μαρία Πολύχρονου μαζί με τις αδερφές Κωνσταντίνα κ Αποστολία Δεληγιάννη δώσανε την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν κοντά στο νερό να το γνωρίσουν και να το απολαύσουν!!!

Ο Αθλητικός Όμιλος Δελφίνια Βόλου, συγχαίρει την κ.Πολύχρονου αλλά κ τις προπονήτριες του ομίλου για την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και για την άψογη συνεργασία που είχαν καθ’όλη τη διάρκεια!!!

Άλλωστε, το νερό είναι ένα από τα 5 στοιχεία που χαρακτηρίζει το σχολείο αλλά και το αγαπημένο στοιχείο των προπονητριών μας!!!

Ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες όμορφες συνεργασίες!!!!

Καλή σχολική & κολυμβητική χρόνια σε όλους!!!