Κωνσταντίνα Δεληγιάννη

6987383635


Γεννημένη στις 16 Μαίου του 1989. Από 3 χρονών το υγρό στοιχείο μπήκε στη ζωή της, όπου στη συνέχεια έγινε μέρος αυτής. 22 χρόνια στο χώρο της πισίνας, αρχικά σαν αθλήτρια και τα τελευταία χρόνια από το πόστο της προπονήτριας. Πολλές πανελλήνιες νίκες τόσο στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση, όσο και στην Τεχνική Κολύμβηση, όπου και την κέρδισε. Με την Εθνική ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης, κατάφερε να εμπλουτίσει το βιογραφικό της με Παγκόσμιες Νίκες, στις Μεγάλες Αποστάσεις Ανοιχτής Θαλάσσης.
Τελειόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Υγρό Στίβο, αλλά και με επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλες ομάδες του Βόλου αλλά και της Θεσσαλονίκης όπως του ΝΟΒΑ, ΠΑΟΚ, Ν.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Ν.Ο.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Η αγάπη και η αφοσίωση της στα παιδιά, της δώσανε κίνητρο για την απόκτηση του πτυχίου στη Βρεφική Κολύμβηση. Εκτός όμως, από το υγρό στοιχείο, αγαπάει πολύ και τον χορό, γι’αυτό και η απόκτηση πτυχίου στη Zumba, ήταν αναμενόμενη. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε και στην AQUA Zumba για να μπορέσει να τα συνδυάσει και τα δύο μαζί.

Αποστολία Δεληγιάννη

6986206034


Γεννημένη στις 8 Ιουνίου 1992. Από 5 χρονών εντάχθηκε στο τμήμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ολυμπιακού βόλου. Κερδισμένη από το υγρό στοιχείο συνέχισε την αθλητική της καριέρα στο τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης, όπου και κατέκτησε Πανελλήνιες αλλά και Πανευρωπαικές Νίκες με την Εθνική Ομάδα.

Τελειόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Υγρό Στίβο, αλλά και με επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλες ομάδες του Βόλου αλλά και της Θεσσαλονίκης όπως του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ALBATROS ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ν.Ο.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Κάτοχος πτυχίου και αυτή στη Βρεφική Κολύμβηση, καθώς λατρεύει τα παιδιά.

Γίνετε ένα με το νερό! Όπως τα αληθινά δελφίνια!