Το καλοκαιράκι πλησιάζει! Are you ready?
18/03/2016
Summer Camp 2016 (photos)
28/07/2016

Mini Summer Camp από τα “δελφινακια”!!!!

Ο Αθλητικός Όμιλος Δελφίνια Βόλου, πραγματοποίησε ένα τριήμερο δραστηριοτήτων για τους μικρούς του αθλητές. Στις 16-17-18 Ιουνίου, παιδάκια ηλικίας 5-14 χρονών απασχολήθηκαν από τις 9.00π.μ. εως τις 14.οο, με πολλές αθλητικές δραστηριότητες. Καράτε, μπάσκετ, κολύμβηση,τέννις,πεζοπορία,στίβο,κωπηλασία,θαλάσσια παιχνίδια ήταν μερικές από τις δραστηριότητες που περιείχε το πρόγραμμα του mini camp του Ομίλου!

Οι έμπειρες προπονήτριες, με τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για τα παιδιά τους, δημιούργησαν πιο δυνατούς δεσμούς μεταξύ τους. Το “αθλητικό πνεύμα”, η συνεργασία και η κοινωνικοποίηση κυριαρχούσαν.

Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή και με άλλα αθλήματα με την καθοδήγηση γυμναστών στο κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Η διασκέδαση ήταν ο κυριότερος σκοπός του camp, καθώς η καθημερινότητά μας έχει γίνει πιο δύσκολη περιορίζοντας όλους τους γονείς να περνάνε χρόνο με τα παιδιά τους.

Τα “Δελφίνια Βόλου”, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για την άψογη συνεργασία τους όλους τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ. Γιάννη Κρίσιλα, κ.Αντώνη Μάνο, κ.Χρήστο Γουσόπουλο, κ.Γιώργο Κουρκούμπα, που μοιράστηκαν τα “μικρά” μυστικά του αθλήματός τους.

Οι εγγραφές στον Όμιλο μας, για τη νέα κολυμβητική χρονιά 2016-2017, θα ξεκινήσουν από τις 25 Ιουλίου!!!!