Το χάρισμα του να είσαι αθλητής
21/12/2015
Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015 με Δελφίνια Βόλου (photos)
24/12/2015

Με δώρα και εκπλήξεις η γιορτή του Αθλητικού Ομίλου «Δελφίνια» Βόλου

Την Κυριακή 20/12 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Βασ. Πολύμερος», ο Αθλητικός Όμιλος Δελφίνια Βόλου πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Τα δελφινάκια με τις προπονήτριες τους έβαλαν τα καλά τους μαγιό και υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους φίλους και συγγενείς του υγρού στοιχείου. Μέσα σ” ένα όμορφο ζεστό και γιορτινό κλίμα η γιορτή ξεκίνησε με κρητικούς χορούς από τον Κρητικό Σύλλογο φοιτητών “Ερωτόκριτος”.

Ακολούθησε αγιασμός για το νέο ξεκίνημα του ομίλου και συνεχίστηκε με την παρουσίασή του από τον Πρόεδρο κ. Χρυσόμαλλο Δημήτριο. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μια μικρή επίδειξη του αθλήματος της Τεχνικής Κολύμβησης από την Εθνική Ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην πόλη μας.

Στη συνέχεια, οι προπονήτριες Δεληγιάννη Κωσταντίνα και Καλτσουνά Χρυσούλα παρουσίασαν ένα μικρό πρόγραμμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης.
Κατευθύνσεις όπου από το νέο έτος θα μπορούν τα δελφινάκια να επιλέξουν. Ακολούθησε παιχνίδι στο νερό από τους αθλητές του Ομίλου και στο τέλος ο Αγ. Βασίλης τους μοίρασε τα δωράκια τους.

Ο Όμιλος για ακόμα μία φορά ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την στήριξη και εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία!! Και για όσους κάνουν τις εγγραφές τούς μέχρι 31/12, ο Όμιλος για τον μήνα Ιανουάριο κάνει προσφορά για όποιο τμήμα του στα 20 ευρώ μόνο. Κάντε την εγγραφή σας έγκαιρα.

Το Δ.Σ συγχαίρει και ευχαριστεί τις προπονήτριες του και τον Κύριο Αλέκο Ξιάρχο και Γιάννη Καλαιτζογλίδη Προπονητές της Εθνικής Ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης για την συνεργασία τους.

Τα τμήματα του ομίλου είναι: Βρεφική Κολύμβηση από 3 μηνών-3,5 χρονών

Εκμάθηση Κολύμβησης από 4 χρονών-14 χρονών

Κολύμβηση για ενήλικες

Aqua Zumba για ενήλικες

Τεχνική Κολύμβηση

Αυτοί που θα κάνουν την εγγραφή τους μέχρι 31/12 για τον μήνα Ιανουάριο θα πληρώσουν μόνο 20 ευρώ!