Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα Δελφίνια Βόλου
18/12/2017
Ετήσιος χορός – Κοπή Πίτας από τα Δελφίνια Βόλου
19/01/2018

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ομίλου Δελφίνια Βόλου (photos)

Την περασμένη Τετάρτη 20/12,ο Α.Ο Δελφίνια Βόλου πραγματοποίησε με επιτυχία την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ομίλου στην Καφετέρια του Tennis Club της Ν.Ιωνίας, στην οποία τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα απόγευμα γεμάτο χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με πολύ μουσική, κέφι, χορό και παιχνίδια.

Ο Άγιος Βασίλης φέτος για τα Δελφίνια κατέφθασε από την πόρτα παρόλο που για ακόμη μία φορά η επιθυμία του ήταν να κολυμπήσει και να παίξει κοντά σε μικρά και μεγάλα Δελφίνια που λατρεύουν το νερό. Για ακόμη μία χρονιά η Γιορτή του Ομίλου εντυπωσίασε το κοινό που παρευρέθηκε εκεί και η αίθουσα γέμισε όμορφα χαρούμενα προσωπάκια και γέλια χαράς.

Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησαν το 2017 και αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες, να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία,χαρές,αγάπη και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Ο Πρέδρος,κ.Δημήτρης Χρυσόμαλλος, το Δ.Σ του Ομίλου ευχαριστεί όλους αυτούς που παρευρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και συγχαίρει όλους τους Χορηγούς του Ομίλου και φυσικά τους Γονείς που συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο.

Επίσης, συγχαίρει τις Προπονήτριες των Τμημάτων Κωνσταντίνα, Αποστολία και Δανάη Δεληγιάννη για την οργάνωση, την άψογη δουλειά και εκτέλεση της Γιορτής.

Σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά γεμάτες αισιοδοξία και αναμένοντας για μία δημιουργική χρονιά με πολλές πολλές Επιτυχίες!! .

Καλές Γιορτές με Υγεία και Αγάπη!