Υποβρύχια φωτογράφηση τεχνικής κολύμβησης 2016 (photos)
22/12/2016
Το κολύμπι προσφέρει πολλά οφέλη στα μωρά
24/01/2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2016 με Δελφίνια Βόλου (photos)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016

Ο Α.Ο Δελφίνια Βόλου πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του την Κυριακή 18/12 στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας "Βασίλειος Πολύμερος" στις 18.00 το απόγευμα. Τα "Δελφίνια" είχαν την ευκαιρία να κάνουν επίδειξη στα Αθλήματά τους με την καθοδήγηση των Προπονητριών τους τόσο στην Κολύμβηση όσο και στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση και την Τεχνική Κολύμβηση.

Το Πρόγραμμα της Γιορτής ξεκίνησε με την Απονομή των Αθλητών-τριων της Τεχνικής Κολύμβησης για τις επιτυχίες που έφεραν στο έτος 2016 και συνέχισε με πολλά χορευτικά της Συγχρονισμένης Κολύμβησης,της σχολής χορού Libre Dance και την επίδειξη στο Σόλο και Ντουέτο των Προπονητριών όπως και την επίδειξη Τεχνικής Κολύμβησης. Η προετοιμασία των μικρών αθλητριών της Συγχρονισμένης ήταν μόνο 2 μήνες αφού όλες είναι καινούριες στο Άθλημα. Παρόλα αυτά κατάφεραν να δείξουν σε όλους ότι με πολύ δουλειά,προπόνηση,πείσμα και θέληση μπορούν να συγχρονιστούν άψογα.

Οι εκπλήξεις που παρουσίασαν τα "Δελφίνια" εντυπωσίασαν το κοινό αφού ο Άγιος Βασίλης ζήλεψε και έπεσε στην πισίνα να κολυμπήσει. Τα παιδιά πήραν τα δωράκια τους έκπληκτα και η Γιορτή έκλεισε με έναν Χρστουγεννιάτικο χορό Ζumba με την καθοδήγηση της κυρίας Νένα Τσιαμάγκα από την σχολή χορού Libre Dance.

Το Δ.Σ και ο Πρόεδρος του Ομίλου Δημήτριος Χρυσόμαλλος ευχαριστεί και συγχαίρει όλους αυτούς που παρευρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή,τους Χορηγούς του Ομίλου,την σχολή χορού Libre Dance για την εξαιρετική εμφάνιση, τους Γονείς που συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στην Οργάνωση και φυσικά τις Προπονήτριες Αποστολία Δεληγιάννη,Κωνσταντίνα Δεληγιάννη,Χρυσούλα Καλτσουνά και Στέλλα Μπέμπη για την άψογη δουλειά και εκτέλεση της Γιορτής.

Καλές Γιορτές με Υγεία και Αγάπη!